Republique

Booking


Informatii generale legate de rezervarea dumneavoastra.

Termeni si conditii:

Prin completarea cerintelor de mai sus, se va genera un e-mail catre hotel@republique.ro si noi va vom transmite oferta noastra de cazare conform cererii dumneavoastra.

Tarife flexibile fara restrictii de anulare:
Toate rezervarile trebuie garantate cu carte de credit valabila pe perioada sejurului dumneavoastra. Hotelul isi rezerva dreptul de a incasa suma aferenta cazarii dumneavoatra pentru prima noapte, in ziua sosirii.

Tarife speciale care au conditii speciale de vanzare:
- prin acceptarea ofertei de cazare la tarife speciale, pentru care se solicita achitarea in avans, ne veti transmite prin e-mail datele cartii de credit penru a putea incasa in avans suma aferenta serviciilor confirmate.
- Va asiguram de confidentialitatea acestor date, avand in vedere ca ele se vor transmite prin e-mail direct personalului hotelului.
- O alta modalitate pentru plata in avans este emiterea de catre noi a unei facturi proforme si astfel veti putea achita prin transfer bancar suma corespunzatoare serviciilor confirmate.

Va rugam sa retineti ca acceptarea tarifelor speciale cu plata in avans presupune ca nu veti putea modifica sau anula aceasta rezervare. Suma incasata nu se va restitui.

Conditii de anulare si neprezentare la cazare:
- rezervarea fara conditii restrictive se poate anula pana la orele 18.00 in ziua sosirii, fara penalizare.
- Rezervarile cu conditii speciale nu se vor putea modifica sau anula, suma deja incasata in avans pentru rezervarea respectiva nu se va resitui.
- Rezervarile care sosesc dupa ora 18.00 vor fi garantate conform termenilor de mai sus iar in caz de neprezentare, se va incasa suma pentru prima noapte de cazare.

Camera este disponibila de la ora 15.00 in ziua sosirii.
Eliberarea camerei se face pana la ora 12.00 in ziua plecarii.